Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Medtek Norges bransjetreff: Hvordan setter vi dagsorden for bransjen?

Detaljer

Dato:
21. september
Tid
09:30 - 16:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Tags:
Hjemmeside:
https://response.questback.com/medtek/4zetvrkddl

Arrangør

Medtek Norge

Sted

Fornebuporten – Grand Hall
Fornebuporten, Oksenøyveien 10 + Google Map
Hjemmeside:
http://fornebuporten.no/location

 

Vi opplever stor oppmerksomhet omkring helse- og velferdsnæringen. Politikere og sentrale beslutningstakere snakker varmt om hvordan moderne medisinsk utstyr er en viktig del av løsningen på kommende utfordringer i helse- og omsorgstjenesten. Årets bransjetreff tar utgangspunkt i dette og reiser spørsmål om hvordan bransjen effektivt bruker muligheten til å få gjennomslag for viktige saker.

Om maktens kjerne

Tidligere statssekretær Sigbjørn Aanes kommer for å gi oss innsikt i hvordan politiske prosesser og beslutninger tas. Sigbjørn gir oss sine betraktninger om hvordan de politiske ambisjonene blir til og hvordan dette påvirker vår bransje.

Vi har utfordret ham til å gi innspill til hvordan bransjen, med Medtek Norge i spissen, posisjonerer seg for størst mulig gjennomslag.

Helseforvaltningen

Nuria Barrabés Gørrissen deler sine erfaringer og kunnskap fra mange år i Helse- og omsorgsdepartementet og Helsedirektoratet. Vi får hennes tips og tanker om hvordan vi effektivt kan jobbe mot forvaltningen for å nå igjennom på prioriterte områder.

Medtek Norge som redskap for bransjen

Medtek Norge er medlemmenes verktøy for best mulig rammebetingelser. Med utgangspunkt i dagens situasjon, hvilke områder skal Medtek Norge vektlegge i fremtiden? Vi ønsker gode diskusjoner og ideutveksling mellom deltakerne. Diskusjonene danner innspill til utvikling av foreningens arbeid.

Mingling og påvirkning

Dette er et sentralt møte for alle medlemmer i Medtek Norge. Delta gjerne med flere personer fra din bedrift.

Du inviteres til læring, utveksling av erfaringer og til å gi innspill om hva som er viktig å få på agendaen for bransjen og leverandørene.  Du treffer bransjekollegaer og får mulighet til å påvirke Medtek Norges fremtidige arbeid.

Gjester

Sigbjørn Aanes er tidligere informasjonssjef i foreningen Norsk Olje og Gass, kommunikasjonssjef i Høyre, statssekretær og høyre hånd og for statsminister Erna Solberg. Nå er han partner og seniorrådgiver i First House.

Nuria Barrabés Gørrissen er seniorrådgiver i First House og jobber med myndighetskontakt og politisk analyse. Hun har mange års erfaring fra kommunikasjon og fagutvikling i Helse- og omsorgsdepartementet, og har god kjennskap til politiske prosesser mellom Storting og regjering. Hun har bred erfaring med utredningsarbeid og håndtering av krevende mediesituasjoner, budskapsutvikling, og posisjonering.

Praktisk

Tid
Kl. 1000 – 1600. Kaffe og mingling fra kl 0900.

Sted
Grand Hall, Fornebuporten, Oksenøyveien 10

Kollektivt: buss til Fornebuparken
Parkering: det er rikelig med betalt parkering ved Telenor Arena

Pris
Det er gratis å delta på bransjetreffet (inkl. lunsj).

Middag
For dem som ønsker (og for egen regning), inviterer vi til middag på The Local etter bransjetreffet.
Kr 495,- + drikke

Praktiske spørsmål:
hege@medteknorge.no tlf: 91355834

Faglige spørsmål:
atle@medteknorge.no tlf: 94818476

 

Påmelding her