Jan Ivar Ingebrigtsen ny seniorrådgiver

Seniorrådgiver Jan Ivar Ingebrigtsen.

 

Jan Ivar Ingebrigtsen er ansatt som seniorrådgiver i Medtek Norge. Han har mange års erfaring nasjonalt og internasjonalt fra ulike firmaer. Han kommer fra stillingen som Country Sales Manger i Smith & Nephew AS.

Påvirke rammebetingelser

Etter mange år i industrien, ser jeg at rammebetingelsene endrer seg mer og hurtigere enn tidligere. Min motivasjon er å være med og drive utviklingen i riktig retning for bransjen, og påvirke disse betingelsene for medlemsbedriftene, sier Jan Ivar Ingebrigtsen.

Tidligere har jeg deltatt i og også ledet ulike markedsgrupper og utvalg, så jeg kjenner til Medtek Norges arbeid fra tidligere. Nå får jeg anledning til, i enda større grad, å være med å påvirke utviklingen.  Jeg ser frem til å bidra i utformingen av fremtidige strategier, sette dem ut i livet og gjennomføre tiltak sammen med mine kollegaer i administrasjonen, styret og markedsgruppene, sier Jan Ivar.

Liker utfordringer

Jeg er en person som trenger utfordringer for å trives. Nå var jeg klar for å gjøre noe helt annet og jeg ser frem til å komme skikkelig i gang med å bli kjent med organisasjonen, delta i ulike prosjekter og være i dialog med våre medlemmer og viktige stakeholders.

Privat er jeg gift, har tilsammen fem barn og to barnebarn. Jeg er glad i turer i skog og mark, reiser utenlands eller til steder i Norge jeg ennå ikke har besøkt.  Jeg er glad i å lese og en dag uten å lytte til musikk er nedtur. En av mine store lidenskaper er å kjøre og skru på motorsykkel og bil, så nå venter en Morgan, som står i garasjen, og jeg på våren… avslutter Jan Ivar.

Kontaktinformasjon til Jan Ivar er:
janivar@medteknorge.no / tlf: 90757107