Takk for meg

Trond Dahl Hansen slutter som leder i Medtek Norge

 

Tiden er kommet for å si takk for meg som leder av Medtek Norge. Etter drøye 5 år i lederstolen er jeg stolt av den utviklingen Medtek Norge har vært gjennom i denne perioden.

Utvidet dialog og samhandling på tvers i helsesektoren med ledere og beslutningstakere både på kunde- og myndighetssiden har lagt grunnlaget for å bedre rammebetingelser for våre medlemmer. Mye er oppnådd, samtidig gjenstår mye for å skape den rette balansen mellom kjøper og leverandør i bransjen vår.

Et stort behov for ny teknologi og utvikling i helsesektoren fremover blir avgjørende for å løse utfordringene vi står overfor. Vår bransje er løsningen på mange av disse utfordringene og vi vil trenge en aktiv og fremoverlent bransjeorganisasjon.

Medtek Norge vil, med ny leder og med en dyktig og engasjert administrasjon, utvikle seg videre. For mitt vedkommende og som leder av Puls AS fra 1.januar 2018, vil jeg gyve løs på nye utfordringer i bransjen vår. Dette gleder jeg meg stort til!

God Jul og Godt Nyttår!